dimarts, 24 de juny del 2008

Sant Joan 08

Hola gent!!!
Ahir va ser Sant Joan . Perdò ahir va ser la revetlla de Sant Joan. Va ser el primer any que i anava perquè sempre anava a la Vall d'Aran a veure la cremada de l'Haro (tronc d'un arbre de 3 metres amb estelles enclavades al mig).
Van vindre els diables de Mora. Després les pubilles van encendre la foguera i tota la gent que i era va encendre unes venga-les que van repartir a la ballada de sadanes.
Nosaltres no vam guanyar però uns nens i nenes de 5è van quedar els primers( la colla de Marti)

Visca la foguera de Sant Joan!!!

4 comentaris:

enric ha dit...

Hola Enric!
Jo feia molt temps que no hi anava, però aquest any m'ha agradat tota la festa. Des de la ballada de sardanes, que va estar molt be i tots van ballar amb molt d'estil, l'arribada de la flama del Canigó ( acompanyada amb les motos del Moto Club Flix),el diables per la nit, la foguera i el repartiment de coca. Tot acompanyat dels petards i de molt gent!! I com no la revetlla de Sant Joan.
Una abraçada!!!!

eva_yam ha dit...

upssssssssssssss aquest any m'ho he perdut!! mira que cada any em quedava!! i aquest any que fan molts actes me'n vaig!! si es que!!!

pel que m'heu explicat va estar molt bé!! sobretot la festa de la nit!! segur que va ser una passada veure els diables en directe!!!

per cert, on està la foto de la foguera???

un petonàssssss ben gran

enric ha dit...

Hola Eva!! la foto de la foguera la te Arnau al seu blog!!!
Una abraçada!!

Anònim ha dit...

Hola Enric! me'n alegro de que per fi hagis pogut veure i viure una festa popular del teu poble.
Una abraçada!
La tieta.